Nyhed

F&H

F&H of Scandinavia har valgt LTS som nyt told…
Nyhed

JYSK

JYSK har valgt LTS som ny platform til told…

Aflevering til Rigsarkivet

Lector håndterer hele processen fra analyse og konvertering til aflevering

Er I er blandt dem, der skal aflevere data fra IT-systemer til Rigsarkivet, kan Lector hjælpe jer. Vi har gennem mere end 10 år opbygget en solid erfaring med afleveringer til Rigsarkivet bl.a. fra vores egne løsninger ESS og TeamShare.

Vi har håndteret afleveringer for bl.a.:

  • Cabi
  • Danmarks Nationalbank
  • Movia
  • Nordjyllands Trafikselskab
  • Udlændinge- og Integrationsministeriet
  • University College Lillebælt
Fordele ved TeamShare

Lector har udviklet en proces, som gør det let at aflevere til Rigsarkivet, uanset hvilket system jeres dokumenter befinder sig i, og med et minimum af ressourcebrug for jer. Lector følger Rigsarkivets proces for afleveringer tæt.

Det går i alt sin enkelhed ud på, at vi analyserer jeres data og tager dialogen med Rigsarkivet (eller lokalarkivet, hvis I anvender et §7-arkiv), så de rette data og den ønskede dokumentation afleveres rigtigt første gang – og med en realistisk tidsplan.

Når det er klarlagt hvilke data, der skal afleveres, sørger vi for, at der ikke er filer med adgangskoder, ZIP-filer eller andre filer, som ikke kan afleveres.

Dernæst konverterer vi data til afleveringsformat og tester konverteringen med Rigsarkivets testprogram, Ada, samt gennemfører egne stikprøver. Selve konverteringen foregår med Lectors egenudviklede motor. Motoren anvender vi også i vores egen ESDH-løsning TeamShare, hvorfra vi har gennemført mange afleveringer til Rigsarkivet.

Vi sørger naturligvis for, at konverteringsarbejdet tager højde for, at det er nødvendigt for jer at kunne fortsætte med jeres normale arbejde mens konverteringen finder sted.

Jeres data håndteres efter GDPR og Persondataloven, og vi kan garantere at data aldrig forlader landet, hvis vi stiller serverkapacitet til rådighed. Hvis det ønskes eller kræves, kan alt arbejde selvfølgelig også udføres i jeres eget IT-miljø.

Fordele ved TeamShare

Ved at lade Lector stå for jeres aflevering, får I en række fordele:

  • Mere end 10 års erfaring med afleveringer
  • Billigere end konkurrerende leverandører
  • Håndtering af hele processen fra analyse og konvertering til endt aflevering
  • Et let forløb, hvor Lector gør al arbejdet inkl. deltagelse på møder med Rigsarkivet

 

Kort sagt, kan I trygt overlade jeres afleveringsarbejde til os – vi sørger for at vejlede og udføre det praktiske arbejde.

”Lector hjalp os med afleveringen til Rigsarkivet. Lige fra det indledende møde til selve afleveringen har Lector haft ansvaret og har håndteret hele processen på betryggende vis – og vi fik godkendt afleveringen i første version.”

Anne Friis Johansen, Projektchef hos CABI

Ønsker du at høre mere, så kontakt Christian Kirkedalcki@lector.dk eller ring direkte på mobil +45 60 70 70 60 for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til jer.