Danish English

Om navnet Lector

From Russia with love - Sådan hedder den James Bond-film fra 1963, som er årsagen til, at vi hedder Lector. 

Filmen, med Sean Connery i hovedrollen, er nr. 2 i rækken af James Bond-film og står sammen med den efterfølgende film "Goldfinger" for mange som et højdepunkt i James Bond-serien. 


Den onde verdensorganisation SPECTRE (Special Executive for Counterintelligence Terrorism Revenge Extortion) vil hævne sig på Bond, der i seriens foregående afsnit dræbte et af deres medlemmer. Den eventyrlystne agent skal lokkes i en fælde!

Lokkemidlet er en russisk kodemaskine, Lector, som alle efterretningstjenester er ude efter. Russere, bulgarere, sigøjnere og englændere gør ihærdige forsøg - og i kulissen sidder SPECTREs folk, anført af den ariske håndlanger Grant, og venter på det rette tidspunkt at slå til.

Selvom MI6 er klar over, at det er en fælde, må de alligevel sende en mand til Istanbul for at forsøge at få fingrene i den værdifulde maskine: Lector, som er målet for alles begær.

 


Bond Lector
 
 
 
 
  
  
  
 
Nyhed
HKKF
HKKF har valgt TeamShare som deres kommende...
Nyhed
Sundhedsdata-styrelsen
Lector på Rammeaftale hos Sundhedsdatastyrelsen...

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2020