Lector Consulting

I Lector Consulting har vi både fastansatte konsulenter, og et netværk til de bedste freelance konsulenter i landet. Vi bestræber os på at levere de bedste konsulenter/freelance konsulenter til vores kunder. 

Vi har fingeren på pulsen for at skabe det rigtige match til vores konsulenter og kunder. Dette for at sikre virksomheders stigende behov for stadigt mere specialiseret IT-viden.

Samarbejdet med freelance konsulenter er en integreret del af vores virksomhed. Vi har siden år 2000 leveret IT- og business konsulenter til virksomheder og vi har fingeren på pulsen for at skabe det rigtige match mellem freelance konsulenter og virksomheders stigende behov for stadigt mere specialiseret IT-viden.

Vi kommunikerer åbent og ærligt, og lægger ikke urimelige begrænsende klausuler/”håndjern” ind i samarbejdet med vores freelancere. Det giver langvarige relationer til de dygtigste freelance konsulenter i branchen.

Lector tager fuldt ansvar for de freelance konsulenter vi engagerer hos vores kunder, og håndterer alle aspekter af relationen fra præsentation, interview, kontraktforhandling og fakturering.

Vi reagerer hurtigt i forhold til afklaring af spørgsmål, og er fleksible i forhold til at finde samarbejdsmodeller, som både tilgodeser kunden og freelancekonsulentens behov.

Lector er på rammeaftale med bl.a.

DSB, BESTSELLER, Movia, Danmarks Nationalbank, HOFOR, CBS, DTU og Erhvervsstyrelsen.

ÅBNE OPGAVER

Du kan altid se vores åbne opgaver på Lector Consulting under Åbne konsulentopgaver, hvor vi viser hovedparten af vores freelanceopgaver.

FØLG OS PÅ LINKEDIN 

Du kan se alle vores opgaver på Lector Consultings LinkedIn profil, hvor vi viser hoveparten af vores freelanceopgaver.

GDPR

Vi passer godt på dine personlige oplysninger og behandler alle CV’er fortroligt.

Lector overholder Datatilsynets regler og retningslinjer for opbevaring af persondata, og gennemgår årligt en kontrol fra et eksternt IT revisionsselskab.

Læs mere om Persondataforordningen i Lector her.