Er du blandt de bedste på dit felt, vil du finde dig hjemme hos os

Det går godt for Lector. Derfor har vi konstant brug for flere af markedets bedste it-kompetencer. Men det er ikke nok at have en stærk faglighed, du skal også have en stærk personlighed. De faglige kompetencer vi efterlyser kan du læse om under Kompetencer.

Menneskeligt skal du sætte pris på glade kunder og være villig til at gå et ekstra stykke for dem. Derfor må du gerne tænde på ikke nødvendigvis at kende de udfordringer, der kommer i morgen. Det betyder også, at du ikke sidder og venter på andres anvisninger, men at du har modet til at finde dine egne løsninger.

Men selvom du kan arbejde selvstændigt, skal du også være en holdspiller. I Lector arbejder med vi de bedste værktøjer og nyeste teknologier. Det kræver at vi deler vores viden med hinanden, og at vi altid er parate til at uddanne og udvikle os.

Endelig får du også mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Lector har en flad struktur, der blandt andet betyder at dine ideer altid vil blive hørt. Og er de gode, så bruger vi dem.

Kan du se dig selv som en af os, så send en mail og et kortfattet CV til info@lector.dk.

Vi lover, at du vil høre fra os hurtigst muligt. Og bliver det et ja, får du både en konkurrencedygtig løn samt pensions-, bonus-, telefon- og frokostordning. Og måske vigtigst af alt: Plads til udvikling – også af dig selv.