Nyhed

FBBR

FBBR er gået i luften med TeamShare…
Nyhed

Rejsekort

Rejsekort & Rejseplan er netop gået live med ny…
Nyhed

JP Group

JP Group har valgt LTS som ny platform til told…
Nyhed

Nationalbanken

Lector på rammeaftale hos Danmarks Nationalbank…
Nyhed

Fibia

Fibia har valgt TeamShare som ny ESDH…
Nyhed

Sundhed

Lector på Rammeaftale hos Sundhedsdata…
Nyhed

Midttrafik

Midttrafik er gået live med TeamShare…

Partnere

Microsoft

Lector har siden etableringen i 2000 samarbejdet med Microsoft.

Vores partnerstatus er en garanti for, at vi opretholder førende kompetencer og giver os en bedre mulighed for at inddrage Microsoft i kundeprojekter, hvor det er hensigtsmæssigt.

Groupcare

Lector samarbejder med Groupcare, rådgiver og it-servicepartner for danske foreninger, som står bag løsningen Membercare.

Samarbejdet bygger på en idé om, at medlemsorganisationer vil have stor gavn af en integreret løsning til henholdsvis medlemsadministration og dokumenthåndtering.

Det betyder, at medlemsorganisationer let kan få adgang til et medlems ”sag”, hvor informationer om medlemmet, deres e-mails og dokumenter vedrørende medlemmet bliver samlet ét sted.

EPICO

EPICO (tidligere Miracle Search & Headhunting) er et konsulenthus med internationale ambitioner, hvis kerneværdi og grundsten er de gode (eller episke) relationer.

EPICO har specialiseret sig i headhunting af high perfomance IT-specialister, -ledere og -executives til fastansættelse i både nationale og internationale virksomheder.

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan EPICO tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af senior konsulenter.

EPICO har kontorer i både København og Århus, og er en del af EPICO, et danskejet IT-freelancehus, som repræsenterer mere end 350 konsulenter på kontrakt og mere end 55 ansatte i Danmark, Sverige og England.

TransQ

Lector samarbejder med TransQ, som er et fælles kvalifikationssystem og leverandørdatabase for leverandører til nordiske transportselskaber.

TransQ anvendes af indkøbere i blandt andre DSB til at søge oplysninger og udvælge leverandører i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

Lector er kvalificeret indenfor Softwareudviklingstjenester, IT-rådgivning og IT-forretningsudviklingstjenester, og er gældende ét år ad gangen til 12-05-2021.

Lector har været kvalificeret i TransQ siden 2015.