Nyhed

EjendomDanmark

EjendomDanmark vælger TeamShare…

Nyhed

FBBR

FBBR er gået i luften med TeamShare…
Nyhed

Rejsekort

Rejsekort & Rejseplan er netop gået live med ny…
Nyhed

JP Group

JP Group har valgt LTS som ny platform til told…

Partnere

Microsoft

Lector har siden etableringen i 2000 samarbejdet med Microsoft.

Vores partnerstatus er en garanti for, at vi opretholder førende kompetencer og giver os en bedre mulighed for at inddrage Microsoft i kundeprojekter, hvor det er hensigtsmæssigt.

Groupcare

Lector samarbejder med Groupcare, rådgiver og it-servicepartner for danske foreninger, som står bag løsningen Membercare.

Samarbejdet bygger på en idé om, at medlemsorganisationer vil have stor gavn af en integreret løsning til henholdsvis medlemsadministration og dokumenthåndtering.

Det betyder, at medlemsorganisationer let kan få adgang til et medlems ”sag”, hvor informationer om medlemmet, deres e-mails og dokumenter vedrørende medlemmet bliver samlet ét sted.

TransQ

Lector samarbejder med TransQ, som er et fælles kvalifikationssystem og leverandørdatabase for leverandører til nordiske transportselskaber.

TransQ anvendes af indkøbere i blandt andre DSB til at søge oplysninger og udvælge leverandører i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

Lector er kvalificeret indenfor Softwareudviklingstjenester, IT-rådgivning og IT-forretningsudviklingstjenester, og er gældende ét år ad gangen til 12-05-2021.

Lector har været kvalificeret i TransQ siden 2015.