Danish English

Partnere

Microsoft

 

Lector har siden etableringen i 2000 samarbejdet med Microsoft.

 

Vores partnerstatus er en garanti for, at vi opretholder førende kompetencer og giver os en bedre mulighed for at inddrage Microsoft i kundeprojekter, hvor det er hensigtsmæssigt. 

 


 

Microsoft Partner

Groupcare

 

Lector samarbejder med Groupcare, rådgiver og it-servicepartner for danske foreninger, som står bag løsningen Membercare. 

 

Samarbejdet bygger på en idé om, at medlemsorganisationer vil have stor gavn af en integreret løsning til henholdsvis medlemsadministration og dokumenthåndtering. 

Det betyder, at medlemsorganisationer let kan få adgang til et medlems ”sag”, hvor informationer om medlemmet, deres e-mails og dokumenter vedrørende medlemmet bliver samlet ét sted.

 


 

Groupcare Logo

EPICO

 

EPICO (tidligere Miracle Search & Headhunting) er et konsulenthus med internationale ambitioner, hvis kerneværdi og grundsten er de gode (eller episke) relationer.

 

EPICO har specialiseret sig i headhunting af high perfomance IT-specialister, -ledere og -executives til fastansættelse i både nationale og internationale virksomheder.

 

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan EPICO tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af senior konsulenter.

 

EPICO har kontorer i både København og Århus, og er en del af EPICO, et danskejet IT-freelancehus, som repræsenterer mere end 350 konsulenter på kontrakt og mere end 55 ansatte i Danmark, Sverige og England.

 


 

Epico Logo Kopi 002

TransQ

 

Lector samarbejder med TransQ, som er et fælles kvalifikationssystem og leverandørdatabase for leverandører til nordiske transportselskaber.

 

TransQ anvendes af indkøbere i blandt andre DSB til at søge oplysninger og udvælge leverandører i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

 
Lector er kvalificeret indenfor Softwareudviklingstjenester, IT-rådgivning og IT-forretningsudviklingstjenester, og er gældende ét år ad gangen til 12-05-2021.

 

Lector har været kvalificeret i TransQ siden 2015.

 


 

Tilbage

Transq Logo

 

Nyhed
FBBR
FBBR er gået i luften med TeamShare...
Nyhed
Rejsekort
Rejsekort & Rejseplan er netop gået live med ny...
Nyhed
JP Group
JP Group har valgt LTS som ny platform til told...
Nyhed
Nationalbanken
Lector på rammeaftale hos Danmarks Nationalbank...
Nyhed
Fibia
Fibia har valgt TeamShare som ny ESDH...
Nyhed
Sundhed
Lector på Rammeaftale hos Sundhedsdata...
Nyhed
Midttrafik
Midttrafik er gået live med TeamShare...

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2022