Danish English

Partnere

Microsoft

 

Lector har siden etableringen i 2000 samarbejdet med Microsoft.

 

Vores partnerstatus er en garanti for, at vi opretholder førende kompetencer og giver os en bedre mulighed for at inddrage Microsoft i kundeprojekter, hvor det er hensigtsmæssigt. 

 


 

Microsoft Partner

Precio Fishbone

 

Lector samarbejder med Precio Fishbone, som er en af nordens førende specialister i løsninger baseret på SharePoint og Office 365.

 

Precio Fishbone har markedets bedste produkt til Intranet som giver, kunderne en velafprøvet, moderne og effektiv løsning, som de seneste 14 år er leveret til mere end 800 kunder.

 

Precio Fishbone har i dag godt 200 ansatte på kontorer i Danmark, Sverige, England, Canada og Vietnam. Det danske kontor blev etableret i 2017. Precio Fishbone er Børsnoteret på Nasdaq OMX First North.

  


 

Precio Logo

Oracle

 

Lectors konsulentafdeling udfører application maintenance på en række store Oracle installationer.

 

Vores partnerskab med Oracle sikrer, at vi er på forkant med de nyeste versioner og den nyeste viden på området til gavn for vores kunder. Vi beskæftiger os primært med databasen og med Java.

 

Samarbejdet omfatter også mobile løsninger.

   


 

Oracle Logo

Groupcare

 

Lector samarbejder med Groupcare, rådgiver og it-servicepartner for danske foreninger, som står bag løsningen Membercare. 

 

Samarbejdet bygger på en idé om, at medlemsorganisationer vil have stor gavn af en integreret løsning til henholdsvis medlemsadministration og dokumenthåndtering. 

Det betyder, at medlemsorganisationer let kan få adgang til et medlems ”sag”, hvor informationer om medlemmet, deres e-mails og dokumenter vedrørende medlemmet bliver samlet ét sted.

 


 

Groupcare

EPICO

 

EPICO (tidligere Miracle Search & Headhunting) er et konsulenthus med internationale ambitioner, hvis kerneværdi og grundsten er de gode (eller episke) relationer.

 

EPICO har specialiseret sig i headhunting af high perfomance IT-specialister, -ledere og -executives til fastansættelse i både nationale og internationale virksomheder.

 

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan EPICO tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af senior konsulenter.

 

EPICO har kontorer i både København og Århus, og er en del af EPICO, et danskejet IT-freelancehus, som repræsenterer mere end 350 konsulenter på kontrakt og mere end 55 ansatte i Danmark, Sverige og England.

 


 

Epico Logo Kopi 002

Work Better

 

Lector og Work Better har indgået samarbejde omkring brugeruddannelse.

 

Work Better har udviklet et koncept, som uddanner brugere i at planlægge og arbejde effektivt. Dette koncept matcher de muligheder, som ligger i TeamShare perfekt, og derfor har det været oplagt for os at initiere et samarbejde.

 

Work Better har allerede undervist Rektorkollegiet og Danske Havne i deres koncept. De har begge været meget tilfredse med det udbytte de har fået af kurset og den efterfølgende opfølgning, som er en del af konceptet.

 

Kundecitater fra kursusdeltagere: ”Det har haft stor værdi for mig i mit daglige arbejde at gennemgå dette forløb” - ”Det er det første kursus, hvor det rent faktisk er lykkedes underviseren at få mig til at ændre adfærd” - ”Det har skabt ro i mit hoved og gjort mig langt mere effektiv i min dagligdag”.

 

Vi påtænker at udarbejde et kursus-koncept, som kombinerer Work Better-principperne med undervisning i effektiv anvendelse af TeamShare. Selvom konceptet passer perfekt til TeamShare-brugere skal det understreges, at alle IT-brugere vil kunne få stor værdi af forløbet.

 

Kontakt os for yderligere information om Work Better eller læs mere om konceptet her.

 


 

TransQ

 

Lector samarbejder med TransQ, som er et fælles kvalifikationssystem og leverandørdatabase for leverandører til nordiske transportselskaber.

 

TransQ anvendes af indkøbere i blandt andre DSB til at søge oplysninger og udvælge leverandører i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

 
Lector er kvalificeret indenfor Softwareudviklingstjenester, IT-rådgivning og IT-forretningsudviklingstjenester, og er gældende ét år ad gangen til 12-05-2021.

 

Lector har været kvalificeret i TransQ siden 2015.

 


 

Tilbage

Work Better Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transq Logo

 

Nyhed
FBBR
FBBR er gået i luften med TeamShare...
Nyhed
Rejsekort
Rejsekort & Rejseplan er netop gået live med ny...
Nyhed
JP Group
JP Group har valgt LTS som ny platform til told...
Nyhed
Nationalbanken
Lector på rammeaftale hos Danmarks Nationalbank...
Nyhed
Fibia
Fibia har valgt TeamShare som ny ESDH...
Nyhed
Sundhed
Lector på Rammeaftale hos Sundhedsdata...
Nyhed
Midttrafik
Midttrafik er gået live med TeamShare...

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2021