Danish English

Lector som samarbejdspartner

Samarbejdet med Lector er baseret på klassiske dyder, men hvad mener vi med klassiske dyder? Det er meget enkelt. Har vi f.eks. lovet dig at et projekt er færdigt til en bestemt dato og til en given pris - så bliver det sådan.    

                                                                                                                         

Det er måske medvirkende til, at vi har en meget høj kundeloyalitet, men vores trofaste kunder kan også skyldes, at vi tilbyder garanti for resultatet. Vi mener nemlig ikke at der grund til at investere i it, hvis det ikke medfører forbedringer f.eks. i form af bedre videndeling, rationalisering af arbejdsgange eller bedre økonomi.

 

De klassiske dyder kombineret med høje kompetencer, mener vi derfor er årsagen til vores loyale kunder.

  

Lector leverer, implementerer og udvikler strategiske it-løsninger til håndtering af viden og information - og omsætter viden og information til resultater i form af forretnings- og konkurrencefordele for kunden.

 

Vi tilbyder både standardløsninger udviklet af Lector og it-services baseret på standardplatforme som f.eks. Microsoft, Oracle, Java og mobility platforme til smartphones.

 

Lector beskæftiger i dag 45 konsulenter (inkl. Offshore).

  

 

              

Lector overholder databeskyttelsesloven

 

Lector lever op til kravene i databeskyttelsesloven i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, og er pr. 06-07-2018 godkendt med ISAE-3000 erklæring fra REVI-IT for overholdelse af lovens bestemmelser.

  

Du kan læse mere i erklæringen her.

 

 

Lector er tilsluttet IT-Branchens sikkerhedskodeks

 

Lector er tilsluttet IT-Branchens sikkerhedskodesk, der har til formål skabe klare retningslinjer og god dialog omkring sikkerhedsbrister.

 

Du kan læse mere om sikkerhedskodekset her.

        

 

 

 

 

                                         

Nyhed
Trafikselsskab
Nordjyllands Trafikselskab har valgt ESS...
Nyhed
Søstrene Grene
Søstrene Grene har valgt LTS...
Nyhed
HKKF
HKKF har valgt TeamShare som deres kommende...

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2018