Freelance konsulenter

Samarbejdet med freelance konsulenter er en integreret del af vores virksomhed. Vi har fingeren på pulsen for at skabe det rigtige match mellem freelance konsulenter og virksomheders stigende behov for stadigt mere specialiseret IT-viden.

Vi kommunikerer åbent og ærligt, og lægger ikke urimelige begrænsende klausuler/”håndjern” ind i samarbejdet med vores freelancere. Det giver langvarige relationer til de dygtigste freelance konsulenter i branchen.

Lector tager fuldt ansvar for de freelance konsulenter vi engagerer hos vores kunder, og håndterer alle aspekter af relationen fra præsentation, interview, kontraktforhandling og fakturering. Vi reagerer hurtigt i forhold til afklaring af spørgsmål, og er fleksible i forhold til at finde samarbejdsmodeller, som både tilgodeser kunden og freelance konsulentens behov.

For freelance konsulenter er Lector en genvej til spændende og udfordrende opgaver for private virksomheder og offentlige organisationer. Samarbejdet med Lector giver mulighed for at arbejde for nogle af de største og mest velrenommerede virksomheder, udvikle sine kompetencer samt udvide sit professionelle og personlige netværk.

Hvis du er freelancer og er mere end almindelig dygtig indenfor dit felt, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om et samarbejde på +45 44 50 21 50 eller mail info@lector.dk.

Du kan finde referencer her.