Danish English

Konsulenter

Lector er et professionelt konsulenthus med højt kvalificerede udviklere, specialister, testere, arkitekter og projektledere.

 
Vi har en gennemsnitsanciennitet, som ligger langt over hvad der er standarden i IT-branchen, og vi arbejder målrettet på langsigtede medarbejderrelationer. De fleste af vores konsulenter er valgt fordi de har det rette miks af både teknisk viden samt specialviden fra et eller flere forretningsdomæner.

 

Udover vores faste stab af Lector konsulenter, har vi en række dygtige freelance konsulenter tilknyttet, som vi trækker på når situationen kræver det.

 
Vi har stor erfaring med komplicerede, forretningskritiske projekter med mange involverede interessenter, og vi sætter en ære i at nå i mål med løsninger, som tilgodeser de forretningsmæssige behov hos vores kunder.

 

Lector er på rammeaftale med kunder som Nordea, DSB, BESTSELLER, Sundhedsdatastyrelsen,

Danmarks Nationalbank og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

 

Fordi vi påtager os et ansvar fra starten, og fastholder dette ansvar igennem alle projektets faser, er vi vores kunders foretrukne samarbejdspartner. Dette er afspejlet i langvarige kunderelationer. Vi har flere kundeforhold, som har bestået ubrudt lige siden Lector blev stiftet i år 2000.

 

Vi har et højt fagligt niveau inden for moderne udviklingsteknologier, hvilket bl.a. vedligeholdes via vores certificeringer. Vi tilbyder også specialist kompetencer indenfor infrastruktur og IT-drift.

 
I Lector sætter vi altid kunden først, og arbejder målrettet mod at finde den bedste løsning på enhver udfordring.

  


  

Gå til Freelance konsulenter

 


 

 

 

Nyhed
Nationalbanken
Lector på rammeaftale hos Danmarks Nationalbank...
Nyhed
Trafik-, Bygge...
Lector på rammeaftale hos Trafik- Bygge- og Bolig...
Nyhed
Sundhed
Lector på Rammeaftale hos Sundhedsdata...

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2020