Farmakonomforeningen forbedrer sin medlemsservice med TeamShare

Farmakonomforeningen har netop taget et stort skridt mod bedre medlemsservice ved at gå i luften med TeamShare. Den nye platform forbedrer medlemsservicen og optimerer samarbejdet mellem Farmakonomforeningens medarbejdere.

Med TeamShare får medarbejderne adgang til en integreret platform, der gør det lettere at dele information og projektstyring på tværs af foreningen. Samtidig sørger TeamShare for, at Farmakonomforeningen er med i front, når det gælder digitalisering af medlemshåndtering.

Lector har indenfor de sidste par år hjulpet flere lignende medlemsorganisationer med at skifte fra deres ældre løsninger til en ny og fremtidssikret platform, som både effektiviserer det interne samarbejde og den eksterne kommunikation med deres medlemmer.

Vil du høre mere om hvordan TeamShare kan effektivisere og automatisere arbejdet for medlemsorganisationer, så kontakt Christian Kirkedal60707060 eller cki@lector.dk.

Du kan også læse mere om TeamShare her.

Farmakonomforeningen er den faglige organisation for mere end 5.000 farmakonomer ansat i f.eks. apoteker, i det offentlige og i medicinalindustrien.

Læs mere om Farmakonomforeningen her.