Lector støtter Ukraines soldater

Vi glade for at støtte Ukraine via indsamlingen ”Du kan gi’ dem varmen”, der samler penge ind til vinteruniformer til Ukraines soldater, som de har akut brug for.

De Ukrainske soldater kæmper ikke kun imod den russiske besættelsesmagt, de kæmper også imod det våde og iskolde vintervejr.

En kæmpe operation, med konsul Morten Munk fra Det Ukrainske Konsulat i Aarhus som ophavsmand, hvor der samles ind til vinteruniformer til de Ukrainske soldater, som de kan kæmpe i, i vinter.

Leverancen udgør ca. 20.000 sæt, der svarer til ca. 150 tons udrustning og 45 fuldt pakkede lastbiler, som Forsvaret i Danmark logistisk hjælper med at facilitere.

Udstyret sendes via Danmark til Ukraine i dialog med Forsvarsministeriet om støtte til transport og koordination med de ukrainske myndigheder.”

Det betyder, at kvalitetskontrol og sammensætning af pakken er i professionelle hænder, og at udstyret når frem til de rette modtagere. Alle produkter i pakken er tilrettet og godkendt af det Ukrainske Forsvarsministerium.

Alle bidrag går ubeskåret til indkøb af vinterudstyr til Ukraine.

Du kan se 21 Søndags indslag om projektet her

Du kan også læse mere indsamlingen og evt. bidrage her