Danish English

Sidemandsoplæring i Angular2

Står du overfor at skulle starte et nyt projekt op med den nyeste teknologi, men bremses pga. manglende kvalifikationer hos dine medarbejdere - så slå to fluer med et smæk!

 
Få projektet startet op i en fart, og få kvalificeret dit personale med en konsulent fra Lector.

 
Vi leverer konsulenten, som er ekspert indenfor den nyeste frontendteknologi, og sammen får vi startet dit projekt op, hvor du/dine medarbejdere samtidig oplæres i brugen af Angular2.

 
Angular2 er Googles svar på, hvordan man opbygger hjemmesider og webapps, så det virker i alle moderne browsere, og med et effektivt framework, der nemt optimeres for SEO (Search Engine Optimization).

 
Angular2 har den fordel, at det er nemt at genbruge de enkelte dele af en applikation i flere forskellige applikationer. De overføres let fra et projekt til et andet, hvilket gør det lettere at implementere kommende projekter. 

 

 

Billede 1200X628

 

 

Hvorfor skifte til Angular2, i stedet for Angular1?

 

Du bør skifte for at fremtidssikre dine applikationer, og gøre brug af de hastighedsforbedringer der er mht. udvikling af applikationen, og den performance der er fra brugernes synspunkt.

 
Er målet en mobil app eller en mobil web-app, så foreslår vi at bruge Ionic2 frameworket, som bygger på Angular2, med forsimplede grafiske standard elementer, som ser godt ud på mobile enheder.

 
Hvordan vil det foregå?

 
Lectors konsulent hjælper med alt fra opsætning af udviklingsmiljø til strukturering af forløbet. Undervejs fordeler Lectors konsulent opgaverne imellem sig selv og jeres udviklere. På den måde får jeres udviklere hurtigt hands-on erfaring med Angular2 udviklingen.

 
I begyndelsen vil der være et kort introduktionsforløb, men hurtigt vil fokus skifte til det konkrete projekt.

 
Vil du høre mere om, hvordan du nemt kommer i gang med dit næste projekt med Angular2, og hvad det koster, så kontakt afdelingsleder Anders Bendtsen40520883 eller asb@lector.dk.

 


 

Klik på billedet og hent som PDF-fil

Udklip

 

Tilbage

 

NNN

Angular2 Logo

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2020