Danish English

Teknisk dygtig og kundefokuseret supporter  

Alsidig rolle med kundesupport, installations- og driftsopgaver.

 

Lector har virkelig travlt og derfor søges en teknisk dygtig og kundefokuseret supporter til at hjælpe vores danske kunder. Disse er fortrinsvis mellemstore og store virksomheder, som anvender Lectors to egenudviklede løsninger: Teamshare (sags- og dokumenthåndteringssystem) og ESS (digital sagsbehandling af kundehenvendelser).

 
Som supporter vil du indgå i Lectors supportteam og sammen med dine kollegaer hjælpe kunderne med de problemer de oplever, og de spørgsmål de kommer med. Dette inkluderer fejlfinding, implementering af ændringer i konfigurationer, samt opgradering af softwareløsningerne. For Lectors kunder på cloudbaserede løsninger (public og private) skal du endvidere være med til at overvåge driften, og proaktivt hjælpe med til at sikre en stabil drift af servere og software.

 
Du vil få en grundig oplæring i produkterne, samt de værktøjer og scripts, der benyttes til opsætning, konfiguration og fejlfinding. Du vil endvidere være med til at opbygge de værktøjer og procedurer, der skal sikre en stabil drift fremadrettet.

 
Du kommer til at arbejde sammen med et team af erfarne og hjælpsomme supportere og udviklere, som kender produkterne ud og ind.

 
Dine opgaver vil således inkludere:

  • Kommunikation med slutbrugere hos kunder for gennemførelse af undersøgelser og hjælp
  • Undersøgelse af kunders installationer, fx gennemgang af logs, brug af produktværktøjerne for fejlfinding m.v.
  • Opgradering af kundernes installationer ved nye versioner
  • Overvågning af servere og software i Lectors driftscenter
  • Opgradering og patchning af interne servere

Med så kundevendte opgaver er det vigtigt, at du har en god forretningsforståelse samt hurtigt kan sætte dig i kundens systemer og behov – og at du synes, det er spændende.

       


 

Læs mere omkring stillingen her.

  


 

 Tilbage

 

 

 

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2022