Danish English

Skarp IT-konsulent med flair for kundedialog 

Lectors konsulentafdeling skal udvide, og vi har derfor brug for nye kollegaer.

  

Er du teknisk dygtig, udadvendt og god til at sætte dig ind i kundens forretning, er du måske vores nye kollega.

 

Vi søger en konsulent, der har følgende kompetencer:

  • Fullstack udvikler:
    • Ul: Angular2, jquery, html osv.
    • Back-end: Java: SDK, JPA, Spring boot
  • God erfaring med databaser – gerne Oracle DB
  • Kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • Nysgerrig efter at lære nyt
  • Kan udarbejde arkitektur og designe løsninger

Har du minimum 5 års erfaring, hører vi gerne fra dig. Udover dine tekniske kompetencer, skal du kunne sætte dig ind i kundens forretning og hverdag, for på bedste måde at rådgive kunden.

     

Menneskeligt skal du sætte pris på glade kunder, og være villig til at gå et ekstra stykke for dem. Derfor må du gerne tænde på, at du ikke nødvendigvis kender de udfordringer, der kommer i morgen. Det betyder også, at du ikke sidder og venter på andres anvisninger, men at du har modet til at finde dine egne løsninger. 

     

I Lector arbejder vi med de bedste værktøjer og de nyeste teknologier. Det kræver vi deler vores viden med hinanden, og altid er parate til at uddanne og udvikle os.

      

Arbejdsglæde er en vigtig del af vores arbejdsform, både som professionel virksomhed og som enkeltpersoner. Vi ved der er en tæt sammenhæng mellem gode resultater og måden de er opnået på.  

    

Hos Lector får du mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Lector har en flad struktur, der blandt andet betyder at dine idéer altid vil blive hørt - er de gode, så bruger vi dem. Du kan selv være med til at planlægge og styre din hverdag i samarbejde med dine kollegaer og kunder.

          


 

Kan du se dig selv som en af os, så send en mail og et kortfattet CV til afdelingsleder Anders Bendtsen på asb@lector.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

  


 

 Tilbage

 

 

 

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2020